tirsdag den 27. marts 2012

Gardentour.dk

Besøg en række spændende botaniske steder i Sydsjælland

Tag på en botanisk, oplevelsesrig tur til spændende lokaliteter, hvor passionen for usædvanlige planter er i højsædet, hvor der er plads til lidenskabelige planteelskere og hvor alle sanserne vil blive pirret.

Vi har samlet en vifte af planterige oplevelser i et af Danmarks smukke områder i det syd-østsjællandske. På en sommerdag kan man nå at besøge flere af disse usædvanlige steder, hvor ejerne vil være til stede med gode råd og sjove anekdoter.

På turen rundt til de skønne oaser vil der være mulighed for at opleve spændende krydderurter, chilier i alle smagsnuancer og tomater der blander sig i den gastronomisk, inspirerende fest. Man vil kunne besøge steder, hvor åkander og vilde orkideer byder gæsten velkommen og duftene botaniske pelargonier står side om side med deres skønne blomster i et univers blandt krogede fuchsiaer og andre eksotiske planter. I området findes der mange fine herregårde og på én af dem finder man det prisbelønnede, victorianske orangeri, hvor en botanisk oplevelse er i højsædet, som om tiden synes at stå stille for en stund.

Turen rundt til alle disse oplevelser byder også på flere spisesteder, der alle serverer mad af højeste kvalitet eller medbragt mad kan nydes i skovens stille ro.

Alle gartnerier i denne palet af oplevelser er placeret tæt ved hinanden. Klik på kortet for at se placering.
Klik ind på vores hjemmesider herunder for flere oplysninger.